Vsi, ki si želite, da bi vaš ogled gradu Rihemberk postal posebna izkušnja, si prihajajoči konec tedna, 17. in 18. julija 2021, na vhodu v grad zagotovite skrivni zemljevid gradu! S tem se bo začel vaš lov na 12 zakladov gradu Rihemberk, preko katerih boste družine, posamezniki ali skupine samostojno spoznavali presenetljivo 800-letno grajsko dediščino. Če vam uspe najti 12 predmetov in preko QR kod razbrati zgodovino nastanka gradu Rihemberk, boste nagrajeni. Ob uspešno opravljeni nalogi boste s seboj domov odnesli zemljevid in kovanec Alberta II. Goriškega, ki si ga boste na posebnem kovaškem orodju skovali ob odhodu z gradu.

ODLIČEN SKUPNI IZZIV ZA DRUŽINE:
Zakladi gradu Rihemberk zanimirajo tako otroke od 5 let starosti kot tudi njihove starše. Primerni so tudi za skupine odraslih, ki bi se radi aktivneje vključili v običajen ogled gradu.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:
Rezervacije niso potrebne. Informacije: 051 201 910.

CENA:
Obiskovalci si Zaklade gradu Rihemberk ob redni vstopnini v grad lahko kupite po promocijski ceni 10 € na zemljevid, ne glede na število iskalcev, ki se bodo z zemljevidom podali v grad.

Dobrodošli v iskanje zakladov naše dediščine!