NAJEMITE GRAD

POROKE

Grad Rihemberk ponuja poseben ambient za poročne obrede v objemu mogočnih in starodavnih zidov, z navdihujočimi razgledi sredi narave. Njegov srednjeveški čar vabi pare, ki si želijo za zaobljubo ljubezni nekaj drugačnega – poroko na prostem, izven okvirov običajnega udobja, a v edinstvenem in pristnem okolju, polnem posebnih zgodb.

Informacije o ceni najema >

ROJSTNI DNEVI IN PRAZNOVANJA

Rojstnodnevne zabave za otroke in druga praznovanja v naravnem okolju gradu Rihemberk so res posebno in nepozabno doživetje. Grad navduši tako otroke kot odrasle, ko se stoletne zgodbe, ki se skrivajo v grajskih prostorih, prepletejo z vašo in ustvarijo nove čudovite spomine. Naj vaše praznovanje dobi prav poseben – grajski okvir!

Informacije o ceni najema >

POSLOVNI DOGODKI

Najsi gre za ustvarjanje močnih vezi vašega tima, srečanje poslovnih partnerjev ali drug pomemben poslovni dogodek, bo grad Rihemberk s svojim neobičajnim in neponovljivim naravnim ambientom poskrbel za prav posebno izkušnjo.

Informacije o ceni najema >

KULTURNI DOGODKI

Ustvarjalna energija domuje na grajski vzpetini že tisočletja in se prepleta s sodobno krativnostjo. Grad Rihemberk ponuja navdihujoče okolje za kulturne dogodke in druge oblike krativnega ustvarjanja v okolju, ki očara obiskovalce in inspirira ustvarjalce.

Informacije o ceni najema >

SNEMANJA

Starodavna obzidja, mogočen grajski stolp in drugi skrivnostni prostori gradu zavrtijo čas v preteklost in so odlična kulisa tematskim posnetkom. Fotografije, oglasi, filmi in spoti, posneti na gradu Rihemberk, bodo vaš izdelek, idejo ali sporočilo predstavili ob pristni srednjeveški arhitekturi.

Posneto na gradu Rihemberk:

Informacije o ceni najema >

Zanimivost

Grajski zidovi so obnovljeni z apneno malto, ki se je tradicionalno uporabljala pri gradnji kamnitih stavb.