Podaljšan praznični konec tedna izkoristite za iskanje zakladov gradu Rihemberk. Družinska igra spoznavanja dediščine je prava lahkotna pustolovščina! Vsi, ki si želite, da bi vaš ogled gradu Rihemberk postal posebna izkušnja, si prihajajoči konec tedna na vhodu v grad zagotovite skrivni zemljevid gradu!

S tem se bo začel vaš lov na 12 zakladov gradu Rihemberk, preko katerih boste družine, posamezniki ali skupine samostojno spoznavali presenetljivo 800-letno grajsko dediščino. Če vam uspe najti 12 predmetov in preko QR kod razbrati zgodovino nastanka gradu Rihemberk, boste nagrajeni. Ob uspešno opravljeni nalogi boste s seboj domov odnesli zemljevid in kovanec Alberta II. Goriškega, ki si ga boste na posebnem kovaškem orodju skovali ob odhodu z gradu.

ODLIČEN SKUPNI IZZIV ZA DRUŽINE:
Zakladi gradu Rihemberk zanimirajo tako otroke od 5 let starosti kot tudi njihove starše. Primerni so tudi za skupine odraslih, ki bi se radi aktivneje vključili v običajen ogled gradu.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:
Rezervacija ni potrebna, vendar si z njo zagotovite igro.

CENA:
Obiskovalci si Zaklade gradu Rihemberk ob redni vstopnini v grad lahko kupite po promocijski ceni 10 € (za 1 zemljevid in kovanec), ne glede na število iskalcev, ki se bodo z zemljevidom podali v grad.

Dobrodošli v iskanje zakladov naše dediščine!